Elämyslahjat alennuskoodit

Elämyslahjat verkkosivusto esittelee itsenä näin: Mielestämme lahjan antamiseen ei tarvitse syytä, vaan elämykset kuuluvat joka päivälle. Haluatko antaa erilaisen lahjan rakkaalle, ystävälle tai työtoverille, mutta et ole varma mistä hän pitäisi? Tavaralle on vihdoinkin vaihtoehto. Valikoimissa elämyksiä mm. retkeilyn, urheilun ja hemmotteluhoitojen parissa. Mistä sinä nauttisit eniten?

Tilaa uutiskirje

Valitettavasti juuri nyt meillä ei ole tiedossa toimivia Elämyslahjat-alennuskoodeja. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat tiedon uusista alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.

Päättyneet alennuskoodit

Uusi
0 ääntä
K E
Lahja, joka jää mieleen. Elämyslahjat nyt -5%

Kaikista normaalihintaisista Elämyslahjoista koodilla -5%. Tarjous on voimassa 24.12.2013 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

Superjoulu
Uusi
0 ääntä
K E
Hänelle, jolla on jo kaikkea - Elämyslahjat, nyt -20%

Hänelle, jolla on jo kaikkea - Elämyslahjat, nyt -20%. Alennuskoodi syötetään kassalla. Tarjous on voimassa 24.11.2013 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

tonttu
Uusi
0 ääntä
K E
Elämyslahjat - erilainen lahja! Nyt koodilla alennusta!

Elämyslahjat tarjoaa lahjansaajalle jotakin aivan uutta ja erilaista. Klikkaa tarjouskoodi mukaasi ja saat 10% alennuksen kaikista elämyslahjoista! Tarjous on voimassa 24.12.2012 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

JOULULAHJAT_MIINUS10
Uusi
0 ääntä
K E
Lahja, joka jää mieleen - Elämyslahjat nyt 10% alennuksella!

Lahjan miettiminen tuottaa päänvaivaa monelle meistä. Elämyslahjat tarjoaa vaihtoehdon tavaralle ja jää varmasti saajansa mieleen. Nyt saat 10% tutustumisalennuksen kaikista Elämyslahjoista. Klikkaa tarjouskoodi mukaasi ja lähde tutustumaan elämysten maailmaan! Alennuskoodi on voimassa 31.10 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

10elämys