Finnlines alennuskoodit

Finnlines on Itämerellä ja Pohjanmerellä merikuljetuksia hoitava laivayhtiö, joka ottaa kyytiin myös matkustajia. Finnlinesin matkustajaliikenteen reitit ovat Helsinki-Travemünde, Helsinki-Rostock, Malmö-Travemünde, Naantali-Kapellskär, Lübeck-Ventspils-St.Petersburg, Gdynia-Helsinki ja Gdynia-Rostock.

Tilaa uutiskirje

Valitettavasti juuri nyt meillä ei ole tiedossa toimivia Finnlines-alennuskoodeja. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat tiedon uusista alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.

Päättyneet alennuskoodit

Uusi
0 ääntä
K E
Vain tänään -40% auto-matkapaketeista reitillä Helsinki Travemunde

Pika-alekoodi: Vain 16.5.2013 -40% auto-matkapaketeista reitillä Helsinki Travemunde. Klikkaa alennuskoodi mukaasi ja varaa paikkasi heti!

Vanhentunut alennuskoodi.

SPAK
Uusi
0 ääntä
K E
Rostockiin tai Travemündeen -20%.

Laivamatkat Rostockiin tai Travemündeen 20 prosentin alennuksella. Voimassa kaikilla lähdöillä 1.6.–31.8.2013. Varaukset viimeistään 30.6.2013. Klikkaa alennuskoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

SUVI
Uusi
1 ääni
K E
Naantali-Kapellskär -50%

Kesän matkat Naantali–Kapellskär-reitillä myydään nyt -50% Tarjous on voimassa kesän lähdöille 20.6.-31.8, kun matka varataan viimeistään 30.6. Klikkaa tarjouskoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

KAP
Uusi
0 ääntä
K E
Saksaan puoleen hintaan! Hae tarjouskoodisi nyt!

Finnlines tarjoaa matkat Helsingistä Saksaan Rostockiin tai Travemündeen puoleen hintaan! Etu on voimassa kaikilla lähdöillä 10.2.–30.4. Tarjouskoodi on voimassa 16.2 saakka.

Vanhentunut alennuskoodi.

YSTÄVÄ
Uusi
0 ääntä
K E
Vain tänään 6.2. Hki-Travemünde/Rostock puoleen hintaan!

Vain tänään 6.2. matkat Helsingistä Saksaan Travemündeen tai Rostockiin puoleen hintaan! Etu on voimassa kaikilla lähdöillä 6.2.–30.4. ja se koskee reittimatkojen lisäksi risteilyjä. Klikkaa tarjouskoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

POPUP
Uusi
0 ääntä
K E
Puoleen hintaan Puolaan!

Finnlinesin Suomi–Puola-laivaliikenteessä seilaa nostalginen Transeuropa. Laiva tarjoaa mitä parhaimmat puitteet rentoon matkantekoon. Kiire ja hälinä jää kauas rannalle, sillä alukselle mahtuu vain reilu 100 henkilöä. Viihtyisien ravintolatilojen lisäksi laivalla on sauna, poreallas ja lasten uima-allas sekä leikkinurkkaus. Nyt 50 prosentin alennus Helsinki–Gdynia-reitillä 9.10.–2.12.! Klikkaa tarjouskoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

PUOLA
Uusi
0 ääntä
K E
Jouluristeilylle Lyypekkiin

Anna toisten hoitaa tarjoilut ja joulusiivoukset ja vietä erilainen Jolulu merellä ja kauniissa hansakaupungissa Lyypekissä.

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous
imp?type(inv)g(20442680)a(2077125)