Hotellimaailma alennuskoodit

Hotellimaailma.fi tarjoaa Suomen monipuolisimmat hotelliketjut verkossa antaen asiakkaille vapauden valita sopivan majoituksen keskustassa, luonnon keskellä tai Suomen suosituimmissa kylpylähotelleissa.

Tilaa uutiskirje

Valitettavasti juuri nyt meillä ei ole tiedossa toimivia Hotellimaailma-alennuskoodeja. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat tiedon uusista alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.

Päättyneet alennuskoodit

Uusi
0 ääntä
K E
Kesäinen kaupunkiloma Turussa alk. 97 € / huone!

Turku ja Turun seutu tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Kupittaan Seikkailupuisto, Muumi-maailma, Keskiaikaiset markkinat... Nyt Cumulus ja Holiday Inn hotelleissa tarjoushintaisia huoneita alk. 97€/huone. Lisäksi hotellista voi ostaa kahden päivän rannekkeen Muumi-maailmaan 25€/hlö. Varaa pian!

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous
Uusi
0 ääntä
K E
Varaa kesähotelli ennakkoon, säästät jopa 56%!

Varaa kesän lomayöt ennakkoon, viimeistään 31.5. voit säästää jopa 56%. Maksu vasta hotelliin saapuessa. Klikkaa alennuskoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

KESÄENNAKKO
Uusi
0 ääntä
K E
Huone alkaen 69 e / yö

Lomaile edullisesti kotimaassa, 30.4.-5.5. huone alkaen 69 e / yö yhdelle tai kahdelle. Klikkaa alekoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

VAPPU
Uusi
0 ääntä
K E
Pääsiäinen kylpylässä! Kurkkaa tarjoushinnat!

Hemmotteluloma kylpylähotelli Rantasipissä virkistää mielen ja rentouttaa kropan, varaa pian!

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous
Uusi
0 ääntä
K E
Hotellimaailman pääsiäistarjous, hotelliyö alk. 69 €, varaa pian!

Hotellimaailman pääsiäistarjous, hotelliyö alk. 69 €. Hotellitarjoukset saat YkkösBonus- tai K-Plussa-kortilla ajalla 25.3.-1.4.2013. Varaa pian, etusi jopa 49%!

Vanhentunut alennuskoodi.

PÄÄSIÄINEN
Uusi
0 ääntä
K E
Hotellimaailman tammiale! Nyt lomahuone tarjoushintaan!

Nyt 1000 nopeimmalle lomahuone edullisesti tammikuussa, kaupunkiloma alk. 68€ ja kylpylät alk. 88€, etusi jopa 62%! Poikkeukset voimassaoloon: ei voimassa Helsingin hotelleissa 15.1., 16.1. ja 17.1. Tehdessäsi varausta Holiday Inn- tai Crowne Plaza -hotelliin merkitse varaukseen YkkösBonus- tai K-Plussa-korttisi numero, niin saat tarjoushinnan näkyviin.

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous
Uusi
0 ääntä
K E
Hotellitarjouksia hiihtolomaviikoille! Kurkkaa heti!

Hotellit kautta Suomen tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja hiihtoloman viettoon. Hotellitarjoukset ovat voimassa vapaa-ajan matkustukseen YkkösBonus- ja K-Plussa-kortilla 15.2.-10.3.2013. Varaukset Hotellimaailman kautta. Muista klikata tuotetunnus HIIHTOLOMA mukaasi.

Vanhentunut alennuskoodi.

HIIHTOLOMA
Uusi
0 ääntä
K E
Joulukuun edulliset hotellitarjoukset jopa -56%

Joulukuun edulliset hotellitarjoukset - etu jopa 56% Lähde alennusmyynteihin kaupunkien sykkeeseen tai vietä uutta vuotta kaupungin keskustassa! Tarjoukset ovat voimassa YkkösBonus- ja K-Plussa-kortilla 14.12.2012-6.1.2013. Huoneita on myynnissä rajoitettu määrä / hotelli / päivä. Varaa omasi nyt!

Vanhentunut alennuskoodi.

JOULULOMA
Uusi
0 ääntä
K E
Joulukuun ja välipäivien trooppinen kylpyläloma jopa -50%

Joulukuun ja välipäivien trooppinen kylpyläloma jopa -50% Lämmittele joulukuussa kylpylälomalla, vietä pitkä viikonloppu itsenäisyyspäivän tienoilla tai nauti joulun jälkeisistä välipäivistä perheen kanssa lomaillen. Tarjoushinnat ovat voimassa K-Plussa- ja YkkösBonus-kortilla kun teet varauksen netistä viimeistään 18.12.2012. Klikkaa tarjouskoodi mukaasi!

Vanhentunut alennuskoodi.

JOULUILO
Uusi
0 ääntä
K E
Uusi Cumulus Tampereella! Tutustu nyt tarjoushintaan!

Suomen uusin Cumulus-hotelli on avattu Tampereella. Modernisti sisustetussa hotellissa on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja hotelliin pääsee melkeinpä suoraan myös junalla! Tutustu uuteen hotelliin tarjoushintaan: alk. 85 € / yhden hengen huone / yö alk. 103 € / kahden hengen huone / yö Hinta on voimassa YkkösBonus- tai K-Plussa-kortilla 31.12.2012 saakka ja sisältää 1 yön majoituksen, runsaan buffet-aamiaisen ja saunan sekä minigymin käytön. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. Hinta vaihtelee päivän ja saatavuuden mukaan.

Vanhentunut alennuskoodi.

AVAJAISTARJOUS
Uusi
0 ääntä
K E
Hotellimaailma tarjoukset

Kurkkaa Hotellimaailman ajankohtaiset tarjoukset kotimaan hotelleihin ja kylpylöihin!

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous