Matkapojat alennuskoodit

Matkapojat on vuodesta 1976 toiminut perheyhtiö, joka on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien valikoimasta löytyvät mm. pakettimatkat Legolandiin, Pietariin, Tallinnaan, Tukholmaan sekä Viron kylpyläkaupunkeihin. Lisäksi Matkapojat järjestää kiertomatkoja Eurooppaan, erilaisia teemamatkoja sekä Kristina Cruises risteilyjä Karibialle.

Tilaa uutiskirje

Valitettavasti juuri nyt meillä ei ole tiedossa toimivia Matkapojat-alennuskoodeja. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat tiedon uusista alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.

Päättyneet alennuskoodit

Uusi
1 ääni
K E
Matkapoikien mahtavat Hinta Hulinat! Risteilyjä, kylpylämatkoja, hotellimatkoja ym. hulvattomaan hintaan. Varaa heti omasi!

Matkapoikien mahtavat Hinta Hulinat! Risteilyjä, kylpylämatkoja, hotellimatkoja ym. hulvattomaan hintaan. Varaa heti omasi! Hinta Hulinat jatkuvat 22.4.2012 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous
Uusi
1 ääni
K E
Päivä Kolmårdenissa risteily Turusta - 25 €

Päivä Kolmårdenissa risteily Turusta tai Helsingin kiertoristeily nyt 25 euron alennuksella, kun käytät varatessasi alennuskoodia. Tarjous on voimassa 31.3.2012 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

MAALIS25
Uusi
0 ääntä
K E
Kolmården-Tukholma Helsingistä - 40 €

Pohjoismaiden suurin eläinpuisto Kolmården sekä päivä Tukholmassa samalla kertaa! Nyt Kolmården-Tukholma hotellimatkaan Helsingistä 40 euron alennus, kun käytät varatessasi alennuskoodia. Tarjous voimassa 31.3.2012 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

MAALIS40
Uusi
0 ääntä
K E
Legoland ja Kööpenhamina - 60 €

Riemukasta ja helppoa perhelomaa! Nyt alennuskoodilla Legoland+Kööpenhamina 6 pv. pakettimatkoista 60 € alennusta. Tarjous voimassa 31.3.2012 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

MAALIS60