Mövenpick Hotels & Resorts alennuskoodit

Mövenpick Hotels & Resorts on sveitsiläislähtöinen luksusluokan hotelliketju, jolla on hotelleja 65:ssä kohteessa. Kohteita löytyy seuraavista maista: Dubai, Tsekki, Egypti, Saksa, Kreikka, Jordania, Marokko, Alankomaat, Kuwait, Saudi-Arabia, Sveitsi, Tansania, Thaimaa, Tunisia, Turkki, Vietnam ja Yemen. Lisäksi hotelliketjulla on risteilijöitä Niilillä ja Nasser-järvellä. Kaiken toiminnan periaatteina ja tavoitteina ovat jokaisen asiakkaan ammattitaitoinen palvelu, henkilökohtainen huomioiminen ja ainutlaatuinen lomakokemus. Mövenpick Hotels & Resorts tarjoaa laadukasta majoitusta myös bisnesmatkailijoille esim. kongressikeskusten ja lentokenttien läheisyydessä.

Aktiiviset alennuskoodit

Uusi
0 ääntä
K E
Romanttinen luksusmatka tarjoushintaan

Hyödynnä helmikuun alekoodi ja saa seuraavat edut hotellivarauksen yhteydessä: * 50 %:n alennus toisesta yöstä * Romanttinen tervetuliaispaketti * Aamiainen kahdelle hotellihuoneessa * Check-out kello 16.00 asti Tarjous koskee kaikkia helmikuussa tehtyjä tilauksia. Kuponkialennus koskee ainoastaanhotelliyöpymisiä helmikuun aikana.

Voimassaolo ei ole tiedossa.

ROMANCE
Uusi
0 ääntä
K E
Nyt 30% alennusta hotellivarauksista

Luksusluokan majoitusta nyt edullisempaan hintaan. Mövenpick Hotels & Resorts tarjoaa 30% alennuksen helmikuun aikana tehdyistä hotellivarauksista.

Voimassaolo ei ole tiedossa.

tarjous

Tilaa uutiskirje

Haluatko tiedon uusista Mövenpick Hotels & Resorts-alennuskoodeista sähköpostiisi. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat kupongit kätevästi sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.