Prinsessakerho alennuskoodit

Prinsessakerho on unelmien kerho kaikille 2–6-vuotiaille pikku prinsessoille. Disney-prinsessat johdattavat tytöt prinsessojen hurmaavaan maailmaan niin satu- kuin tekemiskirjojenkin parissa. Vuonna 2012 julkaistaan 12 kerholehteä. Ihanat kerhopaketit Uusi, laadukas kerhopaketti esitellään aina kerholehdessä etukäteen ja lähetetään sinulle automaattisesti suoraan kotiin. Kerhopaketit sisältävät ihastuttavia, kauniisti kuvitettuja kirjoja. Jokaisen kerhopaketin mukana saat jonkin prinsessamaisen kaupanpäällisen, joka voi olla vaikkapa tarrat, juliste, postikortit, joulukalenteri tai jotain muuta ihanaa. Tutut Disney-prinsessat Kerhokirjat kertovat Disney-prinsessojen elämästä ja seikkailuista, ja kiehtovat jokaista prinsessaikäistä lukijaa. Tarinoissa esiintyvät kaikki suosikkikaunottaret Tuhkimosta Arieliin ja Lumikista Prinsessa Ruususeen. Prinsessat vekkuleine eläinystävineen pitävät huolen, että tarinoissa riittää vauhtia ja iloisia käänteitä. Lisäksi saatavilla on kirjoja, jotka kannustavat yhteiseen puuhasteluun, esimerkiksi juhlien järjestämiseen, ruuan laittoon, leipomiseen, askarteluun ja erilaisten taitojen opetteluun

Tilaa uutiskirje

Valitettavasti juuri nyt meillä ei ole tiedossa toimivia Prinsessakerho-alennuskoodeja. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat tiedon uusista alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.

Päättyneet alennuskoodit

Uusi
0 ääntä
K E
Satumainen tarjous - Liity nyt Prinsessakerhoon! Saat tutustumislahjaksi veloituksetta Suuren prinsessakirjan + ihanat tarrat.

Prinsessakerho – Uusi kirjakerho tytöille! Liittymisetuna Suuri prinsessakirja + ihanat tarrat nyt 0€! Kun liityt Prinsessakerhoon, saat tutustumislahjaksi veloituksetta kaikkien prinsessojen ihailijoille suunnatun unelmateoksen, Suuren prinsessakirjan. Liittymällä kerhoon olet automaattisesti mukana Suurarvonnassa, jossa voit voittaa 50 000 euroa!

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous