Sony alennuskoodit

Sony on maailman johtava äänentoisto-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja, jonka verkkokaupasta löytyvät tuotteet niin yksityisille kuluttajille, kuin yrityksillekin. Valikoimaan kuuluvat mm. TV:t ja kotiteatterit, kamerat ja videokamerat, VAIO- ja muut tietokoneet, Reader-lukulaitteet, kodin äänentoisto, Playstation®, lisävarusteet ja paljon muuta.

Tilaa uutiskirje

Valitettavasti juuri nyt meillä ei ole tiedossa toimivia Sony-alennuskoodeja. Tilaa nyt uutiskirjeemme niin saat tiedon uusista alennuskoodeista suoraan sähköpostiisi.

Voit milloin vain lopettaa tilauksen yhdellä klikkauksella niin halutessasi.

Päättyneet alennuskoodit

Uusi
0 ääntä
K E
Nyt 5% alennusta tilauksestasi!

Saat kampanjakoodilla 5% alennusta tilauksestasi 30.11.2013 asti. Koodi ei koske: TV X9, W8, W9, DSC-RX1, NEX camcorders, SLT-A99, ILCE-7R, Playstation, smartphones, services and software, STR-DA5800ES, STR-DA2800ES, SSN-A2ES, SSN-A5ES, SSN-A8ES, SAN-A9ES, SAR-1, HTS-T7, HTS-T3, HTC-T660.

Vanhentunut alennuskoodi.

VCHGENFAFF1113
Uusi
0 ääntä
K E
Sony alennuskoodi

Sony verkkokaupasta 5% alennus koodilla. Voimassa 30.9.2013 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

GENVCHFLAFF913
Uusi
0 ääntä
K E
Sony Storesta oikeat välineet opiskeluun ja vapaa-aikaan.

Sony Storesta löydöt laadukkaat ja tarpeesi mukaiset välineet opiskeluun, vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Nyt saat 5% alennusta tilauksestasi Sony Storessa ja Outletissa, kun klikkaat alennuskoodin mukaasi.

Vanhentunut alennuskoodi.

GENVCHFIAFF81
Uusi
0 ääntä
K E
Sony outlet-tuotteista lisäale alennuskoodilla!

Nyt saat Sony outlet-tuotteista 7% lisäalennuksen, kun klikkaat alennuskoodin muikaasi. Tarjous on voimassa 2.12.2012 asti

Vanhentunut alennuskoodi.

VCHUTLAFF1112
Uusi
0 ääntä
K E
Sonylta toivotuimmat paketit pukinkonttiin. Nouda alennuskoodi mukaasi ostoksille!

Sony Vaio kannettavat tietokoneet täyttävät monet jouluiset lahjatoiveet. Nyt saat kaikista* Sony tuotteista 5 % alennuksen, kun klikkaat alennuskoodin mukaasi. *Alennus ei koske: DSCRX100, DSCRX1, PlayStation, SLT-A99, camcorder NEX-VG900, Sony Outlet (VAIO & Tablet), NEX-VG30, NEX-VG30H & NEX-6, Software, Services, Employees, B2B. Tarjous on voimassa 25.12.2012 asti.

Vanhentunut alennuskoodi.

VCHGENNRDAFF1212
Uusi
0 ääntä
K E
Sony Cyber-shot kamerat tallentavat parhaat hetket terävän tarkasti.

Ota enemmän irti kuvista ja Full HD -videoista. Canon cyber-shot kameralla todella yksityiskohtainen kuvanlaatu ja laajat luovat mahdollisuudet.

Vanhentunut alennuskoodi.

tarjous